skip to Main Content
ERHVERVSLEASING 50 60 57 60 info@trailerleasing.dk

Hvad kan vi hjælpe med?

Gennemse de oftest stillede generelle spørgsmål om leasing af trailer herunder.

Kan du ikke finde det du søger efter, er du altid velkommen til at kontakte os på info@trailerleasing.dk

Det er nemt at komme i gang med erhvervsleasing. Du vælger blot den ønskede trailer, samt én af de tre leasingtilbud, som er illustreret. Dernæst udfylder du de påkrævede oplysninger i feltet ”KOM I GANG MED LEASING”, samt vælger den ønskede startdato og udleveringssted. Når alle påkrævet felter er udfyldt klikker du blot på ANSØG NU, hvorefter du modtager en mail, som bekræftelse på din ansøgning.
Efter endt kreditgodkendelse modtager du svar på din ansøgning, og en leasing kontraktkontrakt til underskrift ved positiv kreditgodkendelse. Derudover modtager du en bekræftelse på ønskede startdato. Såfremt den valgte trailer ikke er på lager vil du i stedet blive oplyst forventet leveringstid.
Når kontrakten er underskrevet og på plads, og eventuel udbetaling er modtaget er der kun tilbage, at afhente traileren. Du får selvfølgelig direkte besked om, hvornår den kan afhentes. Nemt og bekvemt

Vi tilstræber at behandle kreditvurderingen, og svare retur indenfor 24 timer på hverdage.

Erhvervsleasingaftalen tilbydes i samarbejde med Ikano Bank Leasing.

Når du erhvervsleaser igennem Trailerleasing.dk er den månedlige leasingydelse fast i hele aftaleperioden. Vi tager forbehold for de oplyste priser og månedlige ydelser grundet eventuelle renteændring, prisstigninger og skrivefejl.

Nej – Ved finansiel leasing står du selv for de omkostninger, som er forbundet med servicering og vedligeholdelse.

Nej – betaling af vægtafgift er ikke inkluderet i leasingydelsen.

Ja – en kaskoforsikring på traileren er inkluderet i leasingaftalen. Kaskoforsikringen (all-risk) tegnet igennem Codan Forsikring.

Ja, traileren må benyttes udenfor Danmark – dog må den ikke permanent anvendes uden for Danmarks grænser, f.eks. i forbindelse med flytning fra Danmark.

Nej – der er ingen kilometerbegrænsning på leasingaftalen.

Det afhænger udelukkende af den leasingaftale, som bliver indgået. Hos Trailerleasing tilbyder vi mulighed for erhvervsleasing både med og uden udbetaling. Dog er vores leasing tilbud altid forudsat positiv kreditgodkendelse.

Leasingtager giver Ikano Bank ret til at opkræve leasingafgiften på leasingtagers konto via BS mod et gebyr på kr. 25,00 ekskl. moms pr. opkrævning.

Bankoplysningerne skal oplyses på leasingkontrakten – 1. faktura skal altid betales manuelt.

Ved eventuel anden betalingsform opkræves et gebyr på kr. 85,00 ekskl. moms pr. opkrævning.

For kreditvurdering af virksomheder yngre end 2 år eller enkeltmandsvirksomheder, vil du af Ikano Bank Leasing blive bedt om, at indsende ejers årsopgørelse fra SKAT for korrekt kreditbehandling.

Fortrydelses- og returretten på 14 dage gælder ifølge forbrugeraftaleloven ikke ved indgåelse af erhvervsleasingaftaler af denne type.

Købeloven gælder ikke ved indgåelse af erhvervsleasingaftaler af denne type.

« Tilbage til oversigten
Back To Top